نگاهی به برنامههای فضایی چین در سال ۲۰۲۰
سال ۲۰۱۹ میلادی شاهد پیشرفتهایی مستمر در فناوری فضایی چین بودیم. انتظار میرود که در سال ۲۰۲۰ میلادی فناوریها و پیشرفتهای فضایی چینیها همچون امسال تداوم داشته باشد.
رکورد طولانیترین حضور یک کاوشگر در ماه شکسته شد
با آغاز ۳۴۰مین روز فعالیت ماهنورد چینیها با نام یوتو-۲ روی نیمه پنهان ماه، این کاوشگر موفق شد رکورد طولانیترین دوره فعالیت یک کاوشگر روی ماه را بشکند.
پرتاب کاوشگر چانگئِه-۵ چین به کره ماه در سال ۲۰۲۰
این کاوشگر متشکل از یک ماهنشین، ماهگرد، بخش برخاست و همچنین بخش بازگشت است و قرار است با حامل لانگمارچ-۵، بزرگترین حامل فضایی حال حاضر چین پرتاب شود.
کاوش برجسته «چانگ ئه ۴» چین در ماه
گرچه پیش از این در مأموریتهای ناسا و روسیها و فرود انسان روی ماه نمونهبرداری هم انجام شده است ولی پیش از این هیچ پژوهشی راجع به "گوشته ماه" صورت نگرفته نبود.
«چانگ ئه ۴» نماد قدرت فضایی چین
این کاوشگر که در نخستین روزهای سال ۲۰۱۹ میلادی به فضا پرتاب شد برای نخستین بار توانست در سفری پیچیده و با استفاده از تکنولوژی چینی، عرصه های فضا را بشکند و فصلی جدید در تاریخ اکتشافات فضایی جهان بنیان نهد.
چین به دنبال فرود بر نیمه تاریک ماه
کشور چین قصد دارد ظرف پنج سال آینده یعنی تا سال ۲۰۲۰ میلادی یک کاوشگر جدید را بر سطح نادیدنی ماه (ملقب به نیمه ی تاریک ماه که البته چندان هم تاریک نیست!) فرود آورد. در صورت موفقیت این پروژه، چین می تواند به نخستین کشوری تبدیل شود که به بخش نادیدنی ماه به گونه ای عملی دست یافته است.
کاوشگر چین در تاریک ترین نقطه کره ماه فرود می آید
برنامه اکتشاف کره ماه توسط چین، شامل چرخش به دور آن و فرود کاوشگر بر سطح این کره و بازگرداندن آن به زمین است و برای رسیدن به این هدف و تکمیل آن قرار است کاوشگر شماره پنج این کشور نیز در سال ۲۰۱۷ میلادی به فضا پرتاب شود.